Terug

wim altena Plassen als een reiger boek

Wim Altena Plassen als een reiger
wim altena | Inhoud: boek
wim altena Plassen als een reiger boek
12,85
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

wim altena Plassen als een reiger boek

Wim Altena Plassen als een reiger

1 Het dagboek van Wim Altena.
Nierpatient Wim - directeur van een groot vakbond en vader van vier kinderen - heeft vanaf het moment van ziek worden tot een jaar na zijn niertransplantatie een dagboek bijgehouden, waarmee hij vrienden en kennissen op de hoogte hield van hoe het met hem ging. Een heel eerlijk verslag, over de ziekte en over zijn angst en hoop. Maar ook over kleine en grote dagelijkse dingen: de kinderen, het werk dat stil komt te vallen, de vakantie die aangepast moeten worden. En vooral: hoe het is om een "levende nier" te accepteren van je broer.

2 Het interview met Karina, Wims echtgenote
Echtenote Karina werd doro een journalist geinterviewd over hoe zij de ziekte en niertransplantatie van Wim heeft ervaren. HOe ging zom om met de onzekerheid toen hij ziek werd, met de praktische problemen in het huishouden, zoals het nachtelijk spoelen en de vragen van de kinderen? Maar ook: wat doet een zieke partner met je relatie en hoe blijf je zelf overeind in zo'n zware periode?

3 Het interview met Dokter van Reekum, Wims transplantatie-arts
Hoe ervaart een arts een transplantatietraject? Wat was haar band met deze twee broers? Waarom is Wims nier later alsnog afgestoten, en wat doet dat met je als dokter? En hoe komt het dat mensen altijd twee nieren hebben die ermee ophouden, hoe ontstaan nierziekten en waarom lijven mensen ook na hun transplantatie nog zo kwetsbaar?   In dit interview komt aan de orde wat iedereen in onze maatschappij eigenlijk zou moeten weten over nieren.

4 Het interview met Arie, Wims broer en nierdonor
Arie heeft Wim een nier geschonken. Waarom heeft hij dat gedaan en hoe heeft hij de transplantatie zelf beleefd? Arie geeft in dit interview ook zijn eigen visie op nierziekten en donorschap en kijkt terug op de periode waarin zijn moeder leed aan een nierziekte. Ook Aries vrouw Tiny komt aan het woord, want ook voor haar is het een spannende tijd geweest toen Arie een nier afstond aan Wim.


Bij Drogist.nl Kun je alles van wim altena bestellen tegen lage prijzen. Bestel online wim altena Plassen als een reiger boek uit de categorie overig voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 9789081244060
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.