Terug

Voltaren Emulgel 100g

Geschikt voor gebruik bij milde tot matige gewrichtspijn

Voltaren | Inhoud: 100g
Voltaren Emulgel 100g
15,50
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Voltaren Emulgel 100g

Voltaren Emulgel is speciaal voor het inwrijven in de huid. De actieve substantie, diclofenac, behoort tot de groep medicijnen die niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs)

worden genoemd. Voltaren Emulgel is geschikt voor gebruik bij milde tot matige gewrichtspijn.

 

Dosering
Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Breng Voltaren Emulgel 4 keer per dag aan op het gebied van de knie of hand dat pijn doet. Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel op de huid waar jr pijn hebt. Debenodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. Je kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer je de gel inwrijft. Veeg je handen af na gebruik van de Voltaren Emulgel, behalve natuurlijk als je handen de te behandelen plek waren, en was vervolgens de handen. Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden. Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel opgedroogd is

 

Samenstelling
Werkzame stof: diclofenac-N-ettyhlethanamine 11,6 mg in 1 g
Hulpstoffen: Gezuiverd water; 2-propanol; Propyleenglycol; Cocoyl caprylocaprate (Ph.Eur.); Paraffine; Cetomacrogol; Carbomer 974 P; N-ethylethanamine; Parfum crème (bevat benzylbenzoaat).

 

Waarschuwingen
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Niet gebruiken als je ooit een allergische reactie hebt gehad voor diclofenac, of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen, zoals ibuprofen of acetylsalicylzuur (een middel ook gebruikt om bloedklontering tegen te gaan). Als u niet zeker bent, vraag uw arts of apotheker. Symptomen van een allergische reactie voor deze medicijnen kunnen zijn: aanvalsgewijs optredende benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen vaak gepaard gaande met hoesten en het opgeven van slijm (astma), piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus. Niet gebruiken als je allergisch bent voor één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Niet gebruiken tijdens het derde trimester van je zwangerschap.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Voltaren bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Voltaren Emulgel 100g uit de categorie uitwendig gebruik voor 22:30 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8719892009641

Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.