Terug

Tiroler Steinoel Pferde fluid 500ml

Tiroler Steinöl  Pferde-fluid / Paarden Spray
Tiroler Steinoel | Inhoud: 500ml
Tiroler Steinoel Pferde fluid 500ml
24,55
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Dit product wordt gratis verzonden!
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Tiroler Steinoel Pferde fluid 500ml

Tiroler Steinöl    Pferde-fluid / Paarden Spray

Een lang beproefd huismiddel tegen muggen, vliegen, dazen, etc. De anti-insecten spray voor paarden ongekleurd en speciaal voor rijpaarden. Het beschermt uw dier tijdens het rijden, in de wei of de stal.

Vitaliserende verzorging en buitengewone weldaad met Tiroler Steinöl®

Uitermate geschikt voor mensen met huidproblemen en gevoelige huid

Door zijn unieke, uitgewogen samenstelling wordt aan TIROLER STEINÖL een uitzonderlijke en veelzijdige natuurlijke en geneeskrachtige werking toegeschreven. Het vormde zich uit fossiele afzettingen van de oerzee, de „Tethysoceaan“, en werd bij het ontstaan van de Alpen in het Bächental (Karwendel, Achensee in Tirol) tot een hoogte van 1.800 meter boven zeeniveau omhoog gestuwd. De in het oliehoudende leisteen voorkomende vetstof – met een oliegehalte van 4-6% – is afkomstig van planten, vissen uit de oertijd, mosselen en andere zeedieren (ammonieten).

Door zijn hoge gehalte aan organisch gebonden zwavel heeft de Tiroler Steenolie een buitengewoon weldadige en verzorgende werking voor mens en dier. Hetzij als mild verzorgingsproduct voor huid en haar, of als huismiddel voor het bewegingsapparaat - Tiroler Steinöl kan wezenlijk bijdragen tot een verbetering van de levenskwaliteit.

Alle Tiroler Steinöl producten zijn klinisch getest op verdraagzaamheid op de huid.

Gebruik
0nverdund met een spray of spons op de betreffende plaatsen aanbrengen (vanwege de geur is het verstandig om handschoenen te dragen).

Gesloten bewaren, buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Aanbrengen herhalen als het product is vervlogen. Bij de uiers niet in de directe omgeving van de spenen aanbrengen.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Tiroler Steinoel bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Tiroler Steinoel Pferde fluid 500ml uit de categorie magazijn voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 9003589000578
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.