Terug

Puur Natuur Pollen 50ml

Bij stuifmeel en huisstofmijt.

Puur Natuur | Inhoud: 50ml
Puur Natuur Pollen 50ml
15,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Puur Natuur Pollen 50ml

Geschikt voor: Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony, Vogel

 

Samenstelling: Een verdunning van acacia, beemdgras, berk, beuk, bijvoet, doddegras, dravik, eik, els, engels raaigras, es, ganzevoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, jasmijn, kamgras, kropaar, liguster, linde, maïs, iep, olijfboom, paardebloem, plataan, populier, reukgras, rogge, struisgras, tarwe, vlier, vossestaart, weegbree, wilg, witbol, zachte haver, zwenkgras. Bevat tevens meelmijt en huisstofmijt. Alcoholgehalte 20%.

Indicatie(s):
Bij stuifmeel en huisstofmijt.

Dosering en toepassing: Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

Gedurende de eerste drie weken 1x een dosis per 5 dagen, daarna iedere drie weken één dosis tot het einde van het pollenseizoen.
Dosis:

Paard 15-20 druppels
Hond 10-15 druppels
Kat 5 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Pollen tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.

Bij dieren waarvan bekend is dat ze een pollenallergie hebben is het raadzaam om vóór de eerste tekenen van stuifmeel in de lucht al te beginnen met de inzet van Puur Pollen. In alle overige gevallen dient te worden begonnen zodra de eerste tekenen van pollenallergie zich voordoen.

Voor het beste effect wordt aangeraden om dit middel tenminste twee pollenseizoenen consistent te gebruiken. In veel gevallen is het daarna niet meer nodig.

De effectiviteit van Puur Pollen kan worden vergroot door bij aanvang van toediening, een inwendige reiniging te doen met PUUR Drainage of Detox comp van Phytonics.

Uitwendige behandeling van huiduitslag als gevolg van de allergie kan met Zinc Sulph paste van Phytonics worden behandeld.

Puur Pollen kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Puur Natuur bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Puur Natuur Pollen 50ml uit de categorie dieren drogist voor 17:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8711827066804, 8718182710427
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.