Heren

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Heren ondergoed bestel je voortaan gemakkelijk en snel op Drogist.nl. Ben je op zoek naar comfortabele heren boxers, heren slips of ander trendy ondergoed? Wij hebben een uitgebreid aanbod met diverse merken, waaronder Sloggi. Slips voor heren in kleuren als zwart, wit, grijs of donkerblauw. Boxershorts met korte of lange pijpjes, tanga slips, midi slips of onderbroeken met een printje. Profiteer van het grote assortiment ondergoed en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs! 

 

Ondergoed voor mannen

De bekendste producten binnen de sectie heren ondergoed zijn boxershorts en slips. Ondergoed is een zeer belangrijk onderdeel van kleding. Een boxer of slip moet een goede pasvorm hebben, comfortabel zitten en natuurlijk er ook nog goed uit zien. Er is niets zo vervelend als een afzakkende boxershort, knellende slip of ondergoed van slechte kwaliteit. Het mannen ondergoed wat je op Drogist.nl vindt is van hoogstaande kwaliteit. Merken als Sloggi spannen al jaren de kroon op het gebied van kwaliteit, comfort én duurzaamheid. Met een brede collectie ondergoed voor mannen zit dat wel goed! 

 

Wil je graag een aantal basic items zoals een fijne boxershort, hetzij met lange of korte pijpjes, dan zit je hier zeker goed! De Sloggi Men Basic Long Shorts zijn een mooi voorbeeld, maar ook de Sloggi Men S Sophisticated lijn met zowel shorts als slips is favoriet.

 

Naast basic heren ondergoed waarbij je denkt aan slips en boxershorts behoren ook onderhemden en shirts tot het genre. Een hemd, zoals de onderhemden van Sloggi, zit natuurlijk perfect dankzij de goede pasvorm. Maar het maakt ook je outfit af. Een hemd staat net onder een shirt of blouse, daarnaast is het natuurlijk ook ideaal tijdens de koudere dagen. 

 

Bestel jouw ondergoed gemakkelijk en snel op Drogist.nl. Profiteer van scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Heren voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Heren producten voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.