Etherische Oliën

Zoek je iets om de droge huid mee te behandelen? Of wil je alleen maar tot rust komen? Ons aanbod etherische oliën is heel divers. Elke olie heeft weer andere, unieke eigenschappen die jou kunnen helpen. Sommige oliën zijn vooral fijn vanwege de geur. Die geur houdt bijvoorbeeld de muggen op een afstand of heeft op jou een kalmerend effect. Elke etherische olie is weer voor iets anders te gebruiken.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Wat is een etherische olie?

Etherische olie wordt meestal uit planten gewonnen. Hoewel we spreken van ‘olie’, is etherische olie meestal niet vet.

 

Te gebruiken tegen angst, slapeloosheid en andere klachten

Wij hebben een ruim assortiment aan etherische oliën. Deze oliën zijn vaak heel breed te gebruiken.

Veel etherische oliën worden gebruikt bij aromatherapie. Deze therapie wordt ingezet tegen bijvoorbeeld angst en slapeloosheid en werkt met geuren. Door de olie te laten verdampen in een aromabrander, komt de geur vrij.

 

Ook voor huidbehandeling te gebruiken

Sommige etherische oliën, zoals amandelolie, zijn te gebruiken voor de huid en zijn heel huidvriendelijk. Met amandelolie behandel je bijvoorbeeld de droge en schilferige huid. Deze olie is ook goed te gebruiken voor massages. Andere oliën kunnen irritatie van de huid veroorzaken als deze in pure vorm in contact komt met de huid. De meeste oliën zijn bedoeld voor uitwendig gebruik en kunnen dus niet ingenomen worden.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.