Spierbalsem

Opzoek naar spierbalsems van hoge kwaliteit? Zoek niet verder! Op Drogist.nl vind je een uitgebreid assortiment aan spierbalsems!

Lees meer
Sorteer op

Ben jij een fanatieke sporter? Dan heb je waarschijnlijk geregeld last van stijve spieren. Een spierbalsem is een product voor spieren en gewrichten. Het kan spierpijn verlichten en gebruikt worden om blessures en overbelasting te voorkomen. De meeste spierbalsems worden warm of koud. 

 

Wat is het verschil tussen een spierbalsem die warm wordt en een spierbalsem die koud wordt?

Een warmte balsems zorgt voor een aangenaam verwarmend effect en diepte werking in de spieren bij het aanbrengen van de spierbalsem. Een spierbalsem die koud wordt ontrekt de warmte aan de huid door de verdamping van alcohol waardoor een koude sensatie optreedt. Dit zorgt ervoor dat spieren makkelijke kunnen ontspannen. 

 

Welke soorten spierbalsems zijn er? 

Er zijn verschillende soorten spierbalsems. Of je nu een crème, zalf of een emulsie zoekt, bij Drogist.nl hebben we het allemaal. Elke soort spierbalsem heeft zijn eigen voordelen. Kies je favoriete soort spierbalsem op basis van jouw voorkeuren.

 

Welke merken bieden spierbalsems aan?

Bij Drogist.nl hebben diverse merken van hoge kwaliteit en diversiteit die spierbalsems aanbieden, zoals Allgasan, Arkoflex, Golden Naturals, Lucovitaal, Tiger Balm en Voltaren. Elke merk heeft zijn unieke formule en aanpak om je beste verlichting te bieden. 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.