Voordelig producten van Sloggi kopen bij jouw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Sloggi

Eén van de bekendste ondergoedmerken, Sloggi, vind je nu ook bij ons online. Een grote aanwinst, waar wij van Drogist.nl ontzettend blij mee zijn. Het merk begon in 1979 als fabrikant van ondergoed, waar toen destijds enkel de focus lag op damesondergoed. Vanaf dat moment werden er alleen dames slips geproduceerd, maar dit werd later ook uitgebreid met Sloggi bh’s. Enkele jaren later, in 1986, kwam daar ook heren ondergoed bij en stootte Sloggi de loszittende boxershort van zijn ‘populariteits-troon’. De heren slips werden een grote hit en zijn nog steeds het meest gedragen ondergoed door heren. Niet lang na het produceren van heren slips werd er ook gestart met het ontwikkelen van een strakkere variant op de heren boxers. Sloggi zette voet aan wal, zowel voor dames als heren!

 

Sloggi dames ondergoed

Inmiddels bestaat het ruime assortiment van Sloggi uit een tal van modellen dames ondergoed, waar de Sloggi 24/7 en Sloggi Basic lijnen er met kop en schouders bovenuit steken. In vele gevallen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig katoen met een kleine toevoeging elastaan voor de nodige elasticiteit. Het kwalitatief zeer goede katoen wat gebruikt wordt voor de Sloggi slips draagt bij aan het ultieme draagcomfort, maar ook aan de kwaliteit. Sloggie ondergoed is uitermate geschikt voor dagelijks draagplezier. Of je nu kiest voor Sloggi midi -, Sloggi maxi – of Sloggi Basic slips, jouw model zit er altijd tussen. Van comfi ondergoed tot vrouwelijke ondermode met kant en chique details. Wij van Drogist.nl willen graag een breed publiek aanspreken, vandaar ook de keuze voor een groot en divers Sloggi assortiment!

 

Maak je keuze uit de volgende collecties: 

  • Basic+; mooi basic ondergoed met een hoog gehalte katoen.
  • 24/7; tijdloos dames ondergoed, met de keuze uit subtiel kant of bijvoorbeeld micofibre materiaal
  • Control; licht corrigerend ondergoed met een tijdloze snit
  • Double Comfort; sportief design met dubble comfortband
  • EverNew; heerlijk basis ondergoed voor dagelijks draagplezier
  • Feel Sensational; natuurlijk en comfortabel draaggevoel
  • Romance; mooi ondergoed met een vrouwelijke touch
  • S by Sloggi; stijlvolle collectie met vrouwelijke aspecten en prachtige kleuren
  • Sensual Fresh; ultiem draagcomfort met stijl
  • Wow!; elegant design met vrouwelijke aspecten zoals subtiel kant 
  • Zero Feel; onzichtbaar ondergoed voor onder strakke kleding

 

De Zero Feel serie is recentelijk toegevoegd aan het Sloggi assortiment. Een prachtige collectie onzichtbaar ondergoed wat uitermate geschikt is onder strakke kleding. De collectie bestaat uit een aantal verschillende lijnen, waardoor je de keuze hebt uit basis modellen, maar ook vrouwelijke, sensuele slips met subtiel kant. Verder staat de Zero Feel serie bekend om de naadloze modellen, het ultradunne en zijdezachte microfibre en natuurlijk de ultieme pasvorm. Dankzij de vederlichte stof voelt het ondergoed aan als een tweede huid. En weet je wat? Je hebt de keuze uit hipsters, slips, taille slips, strings en hipstring mét bijpassende beha! Voel je mooi, voel je vrij met naadloos, onzichtbaar ondergoed van Sloggi!

 

Sloggi heren ondergoed

Nadat tientallen jaren terug de start gemaakt werd met ondergoed dames, was het natuurlijk ook tijd om aan de heren te denken. Inmiddels heeft Sloggy een groot artikelbestand wat wij online presenteren. Van heren slips, fijne onderbroeken en hemden tot comfortabele boxershorts. Er is keuze genoeg en vanzelfsprekend staat ook hier kwaliteit en draagcomfort op nummer 1. Hoogwaardig katoen, een perfecte pasvorm en tijdloos design. Dat is wat wij graag zien!

 

Maak je keuze uit de volgende collecties:

  • Men 24/7 ; prettig en comfortabel ondergoed, met de keuze uit mini en midi slips, maar ook hipsters en shorts
  • Men Basic ; basic modellen slips en shorts, maar ook shirts en hemden
  • Men Evernew ; strak, basic design slips en boxershorts, maar ook onderhemden
  • Men Explorer ; slips en boxershorts met contrasterende kleuren
  • Men S by Sloggi ; basic modellen met hoogwaardige kwaliteit en ultiem draagcomfort
  • Men Match ; multipacks om te mixen en matchen
  • Men Shirt Stop ; de slip of boxer met antislip rand, zodat shirts en hemden niet meer uit je broek komen

Bij de ontwikkeling van ondergoed collecties wordt er veelal gekeken naar draagcomfort, het gebruik van materiaal en natuurlijk de pasvorm. De modellen worden dikwijls in meerdere kleuren geproduceerd, waarbij zwart en wit de basis leveren, maar ook marine en grijstinten veelvoudig voorbij komen. Trendy shorts en comfortabele heren slips horen zeker tot het assortiment. Maak je keuze en bestel Sloggi online!  

 

Voordelig en snel Sloggi bestellen op Drogist.nl

Na jaren het bekende merk enkel in onze winkels te hebben verkocht hebben wij het mooie assortiment ook online toegevoegd. Ben je toe aan nieuwe slips? Graag een voorraadje ondergoed inslaan voor bijvoorbeeld op vakantie? Of op zoek naar kwalitatief goed katoenen ondergoed met ideale pasvorm? Bestel jouw Sloggi ondergoed online. Voordelig en snel bestellen op Drogist.nl. Profiteer van het ruime assortiment en grijp iedere Sloggi aanbieding mee! Vandaag besteld is morgen in huis!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Sloggi online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Sloggi, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Sloggi bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Sloggi te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Sloggi producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Sloggi.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.