Voordelig producten van Kiss kopen bij uw online drogist

Kiss

Altijd al mooie en verzorgde nagels willen hebben? Met kunstnagels van Kiss kan het! Kiss is werelds grootste fabrikant en distribiteur van nagelproducten die een professionele kwaliteit hebben. Kiss was het eerste bedrijf dat kwaliteit en professioneel nagelverzorging rechtstreeks bij de consument bracht en is tegenwoordig in 90 landen over de hele wereld te koop. Kiss is altijd bezig met het innoveren van hun producten en de kwaliteit, om de salonervaring te behouden.

 

Kiss Nepnagels

Kiss heeft een uitgebreid assortiment aan kunstnagels in verschillende kleuren er vormen, voor zowel de vinger- en teennagels.  De kunstnagels worden verpakt in een gebruiksvriendelijke alles-in-één kit, zodat je thuis gemakkelijk nagels met een salonresultaat kunt creëren. Met deze kit kan jij gemakkelijk de nagels aanbrengen op je vinger- en teennagels en hoef je verder niks meer in huis te halen voor het creëren van mooie nagels. De nagels zitten in verschillende maten in de verpakking, dus je hoeft alleen nog maar te kijken welke op jouw nagel past voordat je ze aanbrengt.

 

Kiss Kunstnagels Tenen

De Kiss Toenails zijn kunstnagels speciaal ontwikkeld voor de teennagels. Deze nepnagels voor op de tenen zorgen er voor dat jou voetener mooi en verzorgt uitzien. Met de nepnagels van Kiss heb jij een super mooie french manicure, zonder dat dit te veel moeite kost. Met de Kiss Press On Toe nails hoef je niet meer naar de nagelstudio want dit doe je vanaf nu gewoon zelf. In slechts een paar minuten heb jij deze nagels gemakkelijk aangebracht en kan jij je tenen weer laten zien!

 

Kunstnagels

Ook voor de vingernagels heeft Kiss verschillende soorten nepnagels die een mooi resultaat geven. Wil jij ook op je vinger een mooie french manicure kies dan voor de  Everlasting French Wedding Grown. Kiss heeft een uitgebreid assortiment aan valse nagels, waardoor er ook voor jou een geschikte kleur en vorm bij zit!

 

Kiss nepnagels online bestellen 

Wil jij graag mooie en verzorgde hand- en teennagels? En heb jij geen zin om naar de nagelstudio te gaan? Zoek dan niet verder! Kiss heeft alles in het assortiment voor super mooie en verzorgde nagels. Voordelig en gemakkelijk de producten nepnagels kopen doe je bij jouw online drogist Drogist.nl. Profiteer van het volledige assortiment en grijp iedere Kiss aanbieding mee, Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Lees meer
Sorteer op

Kiss online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Kiss, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Kiss bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Kiss te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Kiss producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Kiss.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.