Voordelig producten van Wartner kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Wartner

Kies jij voor gezonde en verzorgde voeten? Dan kies je voor Wartner, dit is één van de specialisten op het gebied van verzorgen en verwijderen van kalknagels, en wratten. Het biedt al jaren lang een intensieve behandeling van wratten en schimmelnagels, waardoor je op een snelle en gemakkelijke manier van deze vervelende infecties af komt! Wartner bestellen doe je voordelig online bij Drogist.nl

 

Wat zijn kalknagels?

Kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd, kun je vergelijken met een schimmelinfectie maar dan onder de nagel. Het ontstaan van een kalknagel gebeurt meestal aan een hoekje van je nagel, voornamelijk op de plekken waar de nagel het minst sterk is. Het begint als een klein wit of geel plekje, wat zich verder verspreidt over de nagel tot dat de gehele nagel is aangedaan. Meestal wordt  je nagel eerst dik en vervolgens geel en brokkelig. Waardoor de kans groot is dat je nagel los gaat zitten, en zelfs helemaal kan gaan loslaten!

Een kalknagels is geen ernstige aandoening, wel kan het veel pijn met zich meebrengen. Wanneer je graag een slipper draagt tijdens de warme maanden, kan het ook nog als erg beschamend beschouwd worden. Wel is het belangrijk om je kalknagel te behandelen, wanneer je dit niet doet kan het wel een schadelijk probleem worden en kun je andere besmetten.

Tips voor het voorkomen van een kalknagel

  • Zorg dan dat je je voeten altijd goed afdroogt, vooral tussen je tenen
  • Draag bij een bezoek aan het zwembad altijd slippers
  • Was je voeten alleen met water, hierdoor behoud je het laagje dat je huid beschermt beter dan wanneer je deze wast met zeep
  • Zorg dat je regelmatig schone schoenen draagt
  • Deel dan niet je nagelinstrumenten met andere

Toch een kalk/schimmelnagel opgelopen? Dan gebruik je gemakkelijk de speciaal ontwikkelde producten van Wartner. Neem bijvoorbeeld de Wartner Kalknagelpen of het Wartner kalknagelkwastje. Deze producten hebben een snelle werking op het behandelen van je kalknagel. De speciale formule dringt door tot de kern van kalknagel, waardoor schimmels tegen gegaan worden en je nieuwe nagelgroei beschermt is tegen nieuwe infecties.

 

Wratten behandelen doe je met Wartner

Een wrat ontstaat door een infectie van de huid met het humaan papillomavirus. Een wrat kan op veel verschillende plekken van het lichaam ontstaan, maar komt voornamelijk voor onder de voeten of op je handen. Wratten zijn zeer besmettelijk, daarom is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te behandelen. Dit doe je met de Wartner Wrattenverwijderaar, deze bevriezingsmethode is een medisch hulpmiddel, dat door bevriezing  de wratten binnen 10-14 dagen van de huid laat afvallen.

 

Wartner koop je voordelig online op Drogist.nl

Heb je last van een kalknagel/schimmelnagel, of van wratten? Dan behandel je deze met de producten van Wartner. Je vind een voordelig assortiment Wartner online op Drogist.nl, waar je regelmatig profiteert van een scherpe Wartner aanbieding. Vandaag besteld morgen in huis. Drogist.nl jouw online drogist.nl
RR181025

Lees meer
Sorteer op

Wartner online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Wartner, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Wartner bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Wartner te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Wartner producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Wartner.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.