Voordelig producten van Sugar Coated kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Sugar Coated

Sugar Coated is de toekomst van het ontharen en ethische alternatief voor harsen! Sugar Coated biedt een effectieve ontharingsbehandeling die zacht is voor je huid en het milieu.  

 

Suikerhars

De veganistische suikerhars is 100% natuurlijk en gemaakt van alleen suiker en water. De suikerwas is volledig oplosbaar in water en biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn de producten milieuvriendelijk met de wasbare en herbruikbare strips. 

 

Dierproefvrij

De ingrediënten die in de suikerhars wordt gebruikt zijn sinds 1989 Cruelty Free International (voorheen BUAV) gecertificeerd en hebben sindsdien hun hoge normen gehandhaafd. Het bedrijf is goedgekeurd als wreedheidvrij volgens het Leaping Bunny programma, waardoor Sugar Coated een van de enige wreedheidvrije ontharingsmerken ter wereld zijn.

 

Milieuvriendelijk

Alle producten en verpakkingen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk en kunnen worden weggegooid in de afvoer zonder enige schade aan het water te veroorzaken. De niet-geweven strips zijn ook duurzaam, omdat ze gewassen en hergebruikt kunnen worden en niet op de vuilnisbelt belanden zoals de meeste kant-en-klare waxstrips.

 

Bekijk hier het hele Sugar Coated assortiment op Drogist.nl!

Lees meer
Sorteer op

Sugar Coated online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Sugar Coated, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Sugar Coated bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Sugar Coated te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Sugar Coated producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Sugar Coated.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.