Voordelig producten van Sleepzz kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Sleepzz

De producten van Sleepzz bevorderen een gezonde natuurlijke slaap. Het merk biedt oplossingen aan voor zowel volwassenen als kinderen met slaapproblemen. Een fijne dag begint immers de nacht ervoor. Sleepzz biedt een grote keuze aan natuurlijke slaapproducten. Om lekker te slapen, tegen snurken en tandenknarsen. 

 

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat we lichamelijk en geestelijk van de inspanningen van overdag herstellen. Wanneer je niet genoeg uren slaapt heeft dit invloed op je dagelijks functioneren. Het is dus van belang dat je voldoende uren slaapt. 

 

Melatonine is een lichaamseigen stof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. Bij het slaap-waakritme speelt de lichaamseigen productie van melatonine een belangrijke rol. Sleepzz heeft verschillende producten met verschillende doseringen melatonine van 0,1 mg tot 5mg. Ontspannen in de avond is niet alleen belangrijk om lekker in slaap te vallen, maar zorgt er ook voor dat je een goede nachtrust hebt en lekker kunt doorslapen. Ontspannen slapen zorgt ervoor dat je jezelf optimaal voorbereidt op de start van de volgende dag.

 

Bij kinderen is goed slapen vooral belangrijk voor de ontwikkeling en groei. Daarnaast voelen kinderen zich overdag fit na een goede nachtrust en  kunnen ze zich beter concentreren. Sleepzz heeft een Junior Rust- en Slaapsiroop wat de nachtrust van kinderen bevorderd. En natuurlijk is het voor ouders ook erg fijn als hun kind de hele nacht lekker slaapt.

 

Sta je vaak op met een gespannen kaak? Of ziet je tandarts dat je tanden slijten? De kaakspier is een van de sterkste spieren in het lichaam. En daar kun je dus flink wat kracht mee zetten. Het tandenknarsen kan dan klachten als slecht slapen, hoofdpijn, oorpijn, vermoeidheid en nek- en schouderklachten veroorzaken. Sleepzz heeft hiervoor een gebitsbeschermer ontwikkeld. 

 

Een snurkende partner kan ervoor zorgen dat je ’s nachts wakker ligt. Hoewel vaak wordt gedacht dat snurken met name een probleem is voor de partner, blijkt dat de meeste snurkers ’s ochtends ook vaak moe wakker worden. Sleepzz heeft een Anti-snurk spraysysteem ontwikkeld dat snurken voorkomt en verminderd. 

Lees meer
Sorteer op

Sleepzz online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Sleepzz, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Sleepzz bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Sleepzz te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Sleepzz producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Sleepzz.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.