Voordelig producten van Purasana kopen bij uw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Purasana

Purasana speelt door 100% duurzame grondstoffen en ingrediënten te gebruiken in op de toenemende aandacht voor natuurlijke, biologische en veganistische producten. Purasana biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige, voedzame, groene en zero waste producten aan. Van super food naar proteïne poeders tot verzorgingsproducten, voedingssupplementen en andere middelen die bijdragen aan een duurzame levensstijl. Alle producten van Purasana zijn 100% duurzaam en passen dus perfect bij de levensstijl van gezonde en bewuste consumenten die op zoek zijn naar innovatieve, trendsettende duurzame oplossingen. Wij van Drogist.nl zijn fan! 

 

Over Purasana  

De roots van het merk Purasana liggen in Komen. Raf de Jonckheere opende daar in 1977 een natuurwinkel,  genaamd Biovita. Een jaar na het openen van Biovita startte hij zijn eenmansbusiness op. Het bedrijf bleef groeien en vestigde zich in 1999 in Ieper. Door Rafs passie en ambitie voor natuurlijk en biologische producten ontstond in 2010 het eigen merk Purasana. Zijn doel met Purasana is kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten te ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Hij wil met Purasana bijdragen aan een gezonder en energieker leven van mensen. Daarom richt Purasana zich naast de health en foodmarkt ook op sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.  

 

Purasana proteïne poeders  

Voor plantaardige proteïne poeders moet je bij Purasana zijn. De poeders zijn vegan, biologisch en dierproefvrij. Je kunt kiezen uit hennep, soja, erwt, pompoen of rijst. Een combinatie is zelfs mogelijk, zodat je zeker weet dat je verschillende aminozuren uit plantaardige eiwitbronnen binnenkrijgt. Kies de Purasana Vegan Protein Erwt Naturel bijvoorbeeld. Dit is een bologisch plantaardig erwteneiwit isolaat van uitzonderlijke kwaliteit met hoog eiwitgehalte. Daarnaast is het één  van de meest hypoallergene en hoog verteerbare eiwitbronnen die er bestaan. 

 

Purasana super food  

Purasana superfoods producten zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen. Deze zijn van nature rijk aan essentiële voedingstoffen en fytonutriënten. Pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten, groenten. Vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief. Zo zijn er superfoods in poedervorm: bijvoorbeeld Purasana Cacao poeder. Daarnaast zijn er ook supergreens als spirulina. Probeer ook eens de gedroogde Purasana Aardbeien als lekker tussendoortje. Superfoods genoeg dus!  

 

Purasana voedingssupplementen 

Purasana heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen. Van vitaminen, multivitaminen tot aan kruiden en plantenextracten. De grondstoffen worden onderworpen aan strenge analyses en controles, waardoor de supplementen 100% natuurlijk zijn, vegan en 90% van het Purasana assortiment heeft een biologisch kenmerk. Zoals bijvoorbeeld het zwarte bes voedingssupplement. Niet wat je zoekt? Kijk dan verder op onze Purasana pagina. 

 

Purasana etherische olie en dranken 

Fijne producten voor een moment voor jezelf kan Purasana je bieden. Voor etherische oliën ben je bij Purasana aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de Purasana Tea Tree oil, deze is 100% natuurlijk en afkomstig van de bladeren van de Tea Tree boom uit Australië. Daarnaast hebben ze ook superfood lattes : kies de gember, matcha moringa of de rode biet latte – of probeer ze gewoon allemaal! 
 

Purasana persoonlijke verzorging  

Voor de persoonlijke verzorging heeft Purasana een Aloë Vera lijn. Een reinigende Aloë Vera gezicht scrub met Abrikozenpit korrels bijvoorbeeld. De scrub reinigt zuivert en verwijdert dode huidcellen zonder de huid hiermee te beschadigen. Van deze lijn is er ook een hydraterende, verzachtende & herstellende gel. Daarnaast is er een shampoo en crème. Neem eens een kijkje! 

 

Bij Drogist.nl vindt u een ruim assortiment van Purasana, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Purasana bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Purasana te bestellen bij Drogist.nl!  

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Purasana online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Purasana, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Purasana bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Purasana te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Purasana producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Purasana.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.