Pfluger

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Pfluger

Pfluger biedt jou extra ondersteuning bij bijvoorbeeld last van stress, hoofdpijn, slapeloosheid of een onregelmatige stoelgang. Alle producten zijn van natuurlijke middelen gemaakt. Met maar liefst 60 jaar ervaring in natuurmiddelen geeft Pfluger jou alleen het aller beste.

 

Pfluger producten bij Drogist.nl

Bij Drogist.nl bieden wij jou veel verschillende producten van Pfluger. Geneesmiddelen, homeopatische middelen, gezondheidsproducten, voedingssupplementen en afslankpillen, wij hebben het in huis! Alle producten zijn gebaseerd op kruiden en andere natuurlijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat de producten zeer geschikt zijn voor zelfzorg, ze zijn veilig om in te nemen en kennen geen gewenning. Soms is het noodzakelijk om een product voor een langere tijd te gebruiken, maar het kan ook zijn dat je na een paar dagen al van je lichamelijke ongemak af bent. Pfluger producten zijn geschikt voor zowel jong en oud. 

 

Productie met natuurlijke middelen

Zoals hierboven beschreven zijn de producten van Pfluger van alleen maar natuurlijke stoffen en ingrediënten gemaakt. Om de producten zo natuurlijk mogelijk te houden, worden de planten bij elke levering eerst getest op residuen van pesticiden, insecticiden, zware metalen en aflatoxinen. In het proces worden ook geen chemische stoffen toegevoegd, zo houdt Pfluger de producten zo puur en natuurlijk mogelijk. De producten worden altijd gecontroleerd door het laboratorium zodat wij uiteindelijk alleen de beste producten van Pfluger in onze webshop kunnen verkopen.  

 

Last van (examen)stress?

Wanneer je last hebt van stress, met name examenstress, is het fijn om deze stress zoveel mogelijk in bedwang te houden. De producten van Pfluger kunnen hierbij helpen. De rustgevers zijn hierbij de beste optie. 

Dit zijn de natuurlijke producten die zorgen voor een kalmerend effect en een rustgevende slaap. Met de natuurlijke rustgevende middelen van Pfluger zeg je al snel vaarwel tegen je (examen)stress! 

 

Pfluger voordelig en snel online bestellen?

Bij Drogist.nl vind je een ruim assortiment van Pfluger, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Pfluger bezorgen wij snel en voordelig bij jou thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Plaats jij jouw bestelling vóór 20:00 uur? Dan ontvang je deze de volgende dag al in huis! Een extra goede reden om vanaf nu Pfluger te bestellen bij Drogist.nl! Heb je vragen over onze online drogisterij of de Pfluger producten? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al jouw vragen over Pfluger. 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Pfluger online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Pfluger, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Pfluger bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 0,-. Een goede reden om vanaf nu Pfluger te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Pfluger producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Pfluger.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.