Nutridrink

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Nutridrink is een kant en klare drinkvoeding van Nutricia. De flesjes bevatten genoeg calorieën, proteïnen, eiwitten, vitamines en mineralen om uw voeding aan te vullen wanneer u onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgt bij uw normale voeding. Ook is dit product te gebruiken als vervanging van uw normale voeding. Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik. Als we ouder worden, ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. Nutridrink biedt hier de ideale oplossing voor. Voor ouderen en jongeren. 

Nutricia Nutridrink

Bij Drogist.nl kun je Nutridrink kopen zonde recept. En dat ook nog eens in veel verschillende smaken en varianten, zoals:

En het is te koop in nóg veel meer smaken. Zo drink je iets dat écht lekker en gezond is. Handig, want zo is er voor iedereen wel bijvoeding van Nutridrink verkrijgbaar. Hoogwaardige austronautenvoeding voor volwassenen, zonder naar de apotheek of supermarkt te hoeven. 

Het gebruik van Nutridrink drinkvoeding

Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik dat je kunt gebruiken na een operatie of bij ziekte. Op deze momenten kan het soms moeilijk zijn om goed en voldoende te eten, terwijl je lichaam bepaalde stoffen wel hard nodig heeft. Hiervoor is Nutridrink ontwikkeld. Nutridrink kun je gebruiken als toevoeging bij je normale voeding, of als vervanging van de voeding in het geheel. De flesjes bevatten genoeg energie, eiwitten, vitaminen en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. De dranken van Nutridrink zijn frisse, kant-en-klare drinkvoedingen die verbetering van je voedingstoestand mogelijk maakt. Je arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding. 

Nutridrink poeder 

Naast drinkvoeding heeft Nutridrink ook poeder dat extra voedingsstoffen biedt. De poeder kun je vermengen met bijvoorbeeld voeding of dranken. Hierdoor is het zeker dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. De poeder levert extra eiwitten, calorieën, vitamines, mineralen, spoorelementen en voedingsvezels. Het is dus ideaal om mogelijke tekorten aan te vullen middels de Nutridrink poeder. 

Online voordelig Nutridrink bestellen bij Drogist.nl

Heb je wat extra voedingsstoffen nodig? Dan zijn de producten van Nutridrink perfect voor jou! Deze producten voegen net dat beetje extra voedingsstoffen toe waardoor je lichaam zich sneller herstelt van een operatie of eventuele ziekte. Nutridrink producten bestel je snel, eenvoudig en tegen scherpe prijzen bij Drogist.nl, dé online drogisterij voor al jouw vervangende voeding. Door bij Drogist.nl te bestellen heb je ook profijt van de scherpe aanbiedingen en deals. Bestel je vóór 20:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis! is je bestelling boven de €20? Dan wordt deze gratis verzonden. Bestel snel!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Nutridrink online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Nutridrink, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Nutridrink bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Nutridrink te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Nutridrink producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Nutridrink.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.