Bestel de neuszalf van Nisita bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Nisita

Heb jij last van droge slijmvliezen in de neus? Kies dan voor de Nisita neuszalf. Een droge neus komt voor op alle leeftijden en het gehele jaar door. De mogelijke oorzaken zijn onder andere verwarmde ruimtes, airco, stof of andere prikkelende stoffen die er voor zorgen dat het neusslijmvlies droog wordt. Hierdoor heeft het slijmvlies meer moeite om slijm te produceren en kan er een vervelend droog gevoel ontstaan. Wil jij van je uitgedroogde neus af, probeer dan Nisita. De neuszalf vind je bij jouw online drogist drogist.nl

Slijmvliezen

Onze luchtwegen zijn bekleed met slijmvliezen die er voor zorgen die er voor zorgen dat deze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. In de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen bevinden zich slijmbekercellen. Deze zorgen er voor dat de ingeademde lucht bevochtigt en tegelijkertijd stof, vuil en ziekteverwerkers opneemt. De trilhaartjes zijn continu in beweging en daardoor worden deze lichaamsvrede stoffen via het slijm, naar de keel getransporteerd waarna het doorgeslikt wordt. Wanneer je slijmvliezen dus uitgedroogd zijn kunnen de luchtwegen hun functie niet goed uitvoeren en kan het ruiken en proeven ook minder worden.

 

Droge neus

Een droge neus kan voorkomen worden door het gebruik van de Nisita zalf. Nisita beschermt en verzorgt het droge neusslijmvlies. Wanneer door de droge lucht, stof of andere prikkelende stoffen het neusslijmvlies droog wordt, kan het gevormde slijm dik en taai worden waardoor er uiteindelijk harde korstjes aan de neuswand blijven plakken. Wanneer deze korstjes worden losgepeuterd kan dit leiden tot een bloedneus waardoor en weer nieuwe korstjes ontstaan. Hierdoor wordt het neusslijmvlies opnieuw geïrriteerd en kan dit leiden tot niesbuien, jeuk of een brandend gevoel in de neus. Om een uitgedroogde neus te voorkomen kan je de neuszalf van Nisita gebruiken.

 

Nisita neuszalf

De neuszalf van Nisita bevat de zouten natrium chloride en natriumwaterstofcarbonaat. De hoeveelheid van deze zouten is afgestemd op de behoefte van de slijmvliezen en ondersteunt de bescherming en het herstellend vermogen van het neusslijmvlies. Door Nisita te gebruiken blijft het neusslijmvlies vochtig waardoor het weer goed kan werken. Nisita maakt de korstjes is de neus zachter en verminderd het jeukende of branderig gevoel en het niezen.

Nistita neuszalf online bestellen bij jouw drogist

Heb jij last van droge slijmvliezen of een droge neus? Kies dan voor de neuszalf van Nisita. Deze zalf herstelt het neusslijmvlies en zorgt er voor dat het vochtig wordt. Bestel de neuszalf van Nisita gemakkelijk en snel op Drogist.nl. Bestel voor 17:00 en ontvang jouw aankoop de eerst volgende werkdag in huis. Gratis verzending boven de €20,00!

Lees meer
Sorteer op

Nisita online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Nisita, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Nisita bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Nisita te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Nisita producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Nisita.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.