Voordelig producten van Mr. Anti Snurk kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Mr. Anti Snurk

Op zoek naar dé oplossing tegen snurken? Dan ben je bij Mr. Anti Snurk aan het juiste adres! Ongeveer 45% van de mannen en 25% van de vrouwen heeft snurkklachten. Snurken is heel vervelend en kan voor geluidsoverlast zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat het volume van snurkgeluiden kunnen oplopen tot 100 decibel? Dat is vergelijkbaar met een drilboor! Het vinden van een remedie is niet eenvoudig. Er bestaan ontzettend veel middelen die vaak niet blijken te werken, wat voor snurkers (en partners daarvan) erg frustrerend is. Gelukkig heeft Mr. Anti Snurk dé oplossing: De anti-snurkbeugel! 

 

Wanneer je slaapt ontspannen de spieren zich, daardoor zakt je onderkaakn aar achteren en moet de lucht zich door een nauwe opening persen, met als gevolg dat er trillingen ontstaan. Het geluid dat daardoor ontstaat wordt snurken genoemd. Vaak is snurken een familiekwaal, het blijkt namelijk in ongeveer 70% van de gevallen erfelijk te zijn. Maar ook ouderdom, alcoholgebruik en bepaalde medicatie kunnen snurken verergeren. 

 

De anti-snurkbeugel van Mr. Anti Snurk zorgt dat de onderkaak tijdens het slapen lichtjes naar voren duwt. Daardoor blijft de luchtweg vrij en zal er niet gesnurkt worden. De wetenschappelijke term voor een anti-snurkbeugel is een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA). De werking van een MRA is wetenschappelijk getest door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Zij hebben een onderzoek uitgevoerd onder 134 proefpersonen. Vóór het onderzoek snurkte 96% van hen vaak of altijd luid, tegen slechts 2% met het gebruik van een MRA.

 

De Anti-snurkbeugel is de meest effectieve oplossing tegen snurken, en sluit perfect aan op je gebit. Je kunt de anti-snurkbeugel namelijk minnen 5 minuten heel gemakkelijk zelf op maat maken! De anti-snurkbeugel is heel comfortabel in gebruik en deze zul je 's nachts niet uitduwen. 

 

Anti-snurkbeugel bestellen bij Drogist.nl?

Als jij last hebt van snurken zijn we er bijna zeker van dat ook jij graag deze anti-snurkbeugel eens wilt proberen! Wanneer je de anti-snurkbeugel besteld, heb je een bestelling boven de €20.00 euro en wrdt de bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd! Bestel je voor 17.00 uur? Dan heb je de anti-snurkbeugel morgen al in huis! Klink goed hé? Wacht dus niet langer en bestel jouw Anti-snurkbeugel nu hier bij Drogist.nl! 

Lees meer
Sorteer op

Mr. Anti Snurk online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Mr. Anti Snurk, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Mr. Anti Snurk bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Mr. Anti Snurk te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Mr. Anti Snurk producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Mr. Anti Snurk.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.