Lactona mondverzorging kopen doe je online op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Verfijn resultaten
Lactona

Lactona ontwikkelt en produceert een compleet pakket aan mondverzorgingsproducten. Want alleen je tanden poetsen is vaak niet genoeg om de ruimtes tussen je tanden en kiezen goed schoon te houden. Daarom biedt Lactona niet alleen maar tandenborstels aan maar ook ragers en tandenstokers, waarmee je dus zorgt voor een goede mondhygiëne. Alle producten van Lactona worden ontwikkeld in samenwerking met verschillende tandheelkundige en opleidingen monzorgkunde, waardoor jij dus met de beste producten je mond verzorgt en reinigt! Lactona mondverzorginsproducten kopen doe je voordelig online op Drogist.nl!

 

Lactona Tandenborstels

Je tandenpoetsen is een belangrijk dagelijks ritueel, en is de basis van een goede mondverzorging. Een goede tandenborstel mag niet ontbreken wanneer je je tanden goed wilt poetsen, daarom mag een tandenborstel van Lactona niet ontbreken.

 

Lactona Ragers

Wanneer je veel ruimte tussen je tanden hebt is het gebruik van ragers een betere oplossing dan flossdraad of tandenstokers. Ragers verwijderen vuil en andere bacteriën die zich opgehoopt hebben tussen je tanden. Alle Lactona Ragers hebben een stevige kunststof coating, dit zorgt ervoor dat gevoelige tanden tijdens het ragen een stroomeffect krijgt. Lactona heeft een groot assortiment tandenragers die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor iedereen wel een rager in zijn of haar maat kan vinden. Wanneer je het lastig vind welke maat ragers het beste voor je zijn, vraag dit dan altijd even na aan je tandarts of mondhygiënist.

  • Lactona Interdental zijn tandenragers met een extra lang borstelgedeelte, die zorgt voor een optimale reiniging.
  • Lactona Easydent zijn tandenragers met een conische borstelgedeelte. Dat wil zeggen dat deze ragers zowel gebruikt kan worden tussen tanden met veel tussenruimte als bij tanden die minder tussenruimte hebben.
  • Lactona Easygrip zijn tandenragers met een optimaal gebruiksgemak. Doordat deze ragers in een houder zitten die verstelbaar is, kan je gemakkelijk overal tussen je tanden komen. Door het hygiënische kapje wat bij deze ragers zit kan de rager gemakkelijk opgeborgen worden, en later opnieuw gebruikt worden. Deze ragers zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij interdentale ruimten, kroon-en brugwerk implantaten en orthodontische apparatuur.

Lactona Tandenstokers zijn zachte en dunne berkenhouten stokjes, met een frisse munt smaak. Deze tandenstokers zijn makkelijk en handig in gebruik, en zijn geschikt voor tussen de grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen.

 

Voordelig Lactona kopen doe je bij jouw online drogist

Op zoek naar mondverzorgingsproducten met een goede werking, koop dan de producten van Lactona. Lactona koop je voordelig en snel online op Drogist.nl. Op Drogist.nl profiteer je regelmatig van Lactona ragers aanbiedingen. Drogist.nl jouw online drogist.

RR180927

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Lactona online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Lactona, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Lactona bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Lactona te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Lactona producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Lactona.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.