Dylon textielverf en vlekverwijderaar bestellen op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Verfijn resultaten
Dylon

DYLON is dé specialist op het gebied van textielverf. Wie kent het merk niet? Gemakkelijk textiel verven in de meest uiteenlopende kleuren. Simpel, betaalbaar en in razend tempo klaar! Het merk bestaat al decennia lang. In 1946 werd het merk opgericht, waarbij de naam werd afgeleid van ‘Dyes of London’. Het sobere, bescheiden begin vanuit een garage groeide uit tot een gerenommeerd merk.

 

De historie van Dylon textielverf

Waar de start lag in een garage, opgezet door 2 jonge mannen, is DYLON nu een wereldwijd bekend merk. Nadat het in de jaren ’50 steeds meer bekendheid kreeg begon DYLON met het exporteren van textielverf naar 70 landen wereldwijd. De populariteit bleef stijgen, met de kleurrijke jaren ’60 als groot hoogtepunt. De swingende sixties waarbij kleur de boventoon voerde was een uitkomst voor Dylon. Tieners gingen aan de slag met Dylon textielverf, maar ook designers en de gewone huisvrouw wilde graag experimenteren met kleur.

 

Tijdens de verdere jaren die volgden wilde DYLON ook op het gebied van textielverzorgende producten zijn slag slaan. Het merk lanceerde in ’80 onder andere Dylon strijksprays en vlekverwijderaars om de kleuren van het textiel zo mooi mogelijk te houden. In de jaren 90 ontstond het Wash & Dye concept, waarbij je thuis met Dylon verf gemakkelijk aan de slag kon. Kleding verven was nog nooit zo makkelijk geweest!

Tot op heden is textielverf van DYLON razend populair. Zowel de pakjes verfpoeder met zout als de vernieuwde Dylon Pods kennen grote populariteit. Wil je graag een shirtje in een andere kleur verven of een vale broek voorzien van een frisse tint? Dylon textielverf is er voor iedereen. De Dylon kleuren zijn zeer divers, van fuchsia roze tot helder groen. Ook zwarte textielverf is altijd een gewild product! Er is voor ieder wat wils!

 

Dylon textielverf voor iedereen!

Het verven van textiel is een fluitje van een cent. DYLON heeft de handige Dylon Pods, waarbij je de gehele verpakking zó in de wasmachine kunt doen. De ‘Pod’ bevat namelijk alle benodigde ingrediënten, inclusief zout, voor een onweerstaanbare kleur! Wil je liever textiel verven middels een handwas? Dat kan natuurlijk ook. De Dylon textielverf zakjes en pakjes zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar! Vergeet hierbij niet het zout toe te voegen

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Dylon online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Dylon, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Dylon bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Dylon te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Dylon producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Dylon.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.