MenuMenu Sluiten

Voordelig producten van Brita kopen bij uw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Brita

Om fit en gezond te blijven, is het belangrijk om iedere dag voldoende water te drinken. Om je drinkwater nog gezonder en lekkerder te maken, kun je het kraanwater eerst filteren. Bijvoorbeeld met de Brita filter, die je voordelig koopt bij drogist.nl. 

Waarom kraanwater filteren?

Experts raden aan om minimaal 1,5–2 liter water per dag te drinken. Maar behalve de hoeveelheid is ook de kwaliteit van je drinkwater belangrijk. Hoewel het Nederlandse kraanwater veilig te drinken is, bevat het nog veel stoffen die de geur en smaak van het water nadelig beïnvloeden. Met Brita filters verwijder je kalk en metalen uit je water. Zo wordt het water puurder en lekkerder, wat je ook in bijvoorbeeld je thee en koffie proeft. Daarnaast is het een goedkoper en milieuvriendelijker alternatief voor water in plastic flessen, en bovendien ook nog gunstiger voor je portemonnee. Een bijkomend voordeel is dat je kalkaanslag in je huishoudelijke apparaten voorkomt.

Brita producten

Bij drogist.nl kun je terecht voor een breed assortiment Brita producten. Zo zijn er waterkannen en sierlijke karaffen met losse filters, zoals de Brita Fill & Serve producten en de Brita Maxtra serie. Om goed te blijven filteren, wordt aangeraden om de filter iedere 4 weken te vervangen. Ook de losse Brita Maxtra filter kun je bij drogist.nl kopen. De Brita Marella is in verschillende kleuren beschikbaar, zodat het een mooi en praktisch gebruiksvoorwerp wordt in je huis of kantoor. De kleinere waterflessen uit de serie Brita fill and go zijn te koop in verschillende vrolijke kleuren en zijn handig om mee te nemen naar je werk of tijdens het sporten. Naast losse kannen en flessen heeft drogist.nl ook Brita filtersystemen, die je direct op je kraan aansluit. Zo tap je altijd direct schoon drinkwater. 

Wil je een Brita waterfilter kopen?

Wil je ook makkelijk en gezond kunnen genieten van lekker drinkwater? De vele Brita producten koop je natuurlijk bij drogist.nl. Zij bieden een voordelige prijs en snelle bezorging van je bestelling. Mocht je vragen hebben over je Brita waterfilters, dan kun je terecht bij onze deskundige klantenservice.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Brita online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Brita, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Brita bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Brita te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Brita producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Brita.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.