Bestel Brita gemakkelijk en snel bij jouw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Brita

Om gezond en fit te blijven is het belangrijk om iedere dag voldoende water te drinken. Om het water wat je drinkt nog gezonder en lekkerder te maken kan je het kraanwater eerst filteren. Doordat je het water filtert wordt de kalk uit het kraanwater gereduceerd en metalen zoals lood en koper worden verminderd, hierdoor smaakt je water nog lekkerder. Dus wil jij genieten van een gezond glas water gebruik dan de Birta producten, deze koop je voordelig bij Drogist.nl

 

Waterfilteren

Experts raden aan om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Maar behalve de hoeveelheid die je drinkt is de kwaliteit van het water ook van belang. Hoewel het Nederlandse kraanwater veilig te drinken is, bevat het nog veel stoffen die de kwaliteit, geur en smaak van het water nadelig beïnvloeden. Gebruik daarom de Brita waterfilter, deze heeft verschillende voordelen:

  • Reduceert kalk (kalkaanslag) uit het leidingwater
  • Zorgt dat er minder metalen zoals lood en koper in het water zitten
  • Haalt substanties uit het water die de smaak van het water aantasten

Door je water de filteren wordt het water puurder en lekkerder, en dit proef je ook terug in je thee of koffie. Daarnaast is het een goedkoper en milieuvriendelijker alternatief voor water uit plastic flessen. Ook wordt kalkaanslag in je huishoudelijke apparaten voorkomen.

 

Brita waterfilter

Door middel van zwaartekracht loopt het water door de filter heen. Zodra het water in contact komt met de ionenwisselaar die in het filterpatroon zit, wordt de kalk verlaagd en metalen die via de leiding in het drinkwater komen gereduceerd. Verder zorgt de actieve koolstof ervoor dat geur- en smaak verstorende stoffen worden verwijderd.

 

Brita Maxtra

De Maxtra filter is de basis van Brita, deze filter zorgt er voor dat jouw drinkwater gefilterd wordt. Het filter patroon kan je bevestigen in de waterkan en geeft tot wel 12 weken schoon en frisser smakend water. Brita heeft ook voor andere producten een waterfilter, zoals voor de drinkfles die je ook gemakkelijk onderweg kan mee nemen .

 

Brita waterkan

Wil je met het hele gezin genieten van heerlijk water? Kies dan voor de waterfilterkan van Brita. Zo is er de Fill & Enjoy Aluna Waterkan, deze laat op een slimme manier weten wanneer je het filterpatroon moet vervangen en is wasmachinebestendig (op het deksel na). Met de waterkannen van Brita kan jij genieten van schoner water met de hele familie.

 

Brita online bestellen bij jouw drogist

Wil jij gefilterd water wat minder kalk en metalen bevat? Kies dan voor Brita. De producten van Brita filteren het water en zorgen voor water wat heerlijk smaakt. Bestel de producten van Brita gemakkelijk en snel op Drogist.nl Voor 17:00 besteld en de volgende werkdag in huis. Gratis verzending boven de €20.00!

IK12/10

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Brita online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Brita, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Brita bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Brita te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Brita producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Brita.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.