Voordelig producten van Boho kopen bij uw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Boho

Natuurlijke cosmetica geïnspireerd op de jaren 60, dat zijn de producten van Boho. De Flower Power generatie pleitte voor een leven in eenheid met de natuur en ging gekenmerkt met kleurrijke patronen, bloemen en een mentaliteit van vrijheid. De sprankelende en opvallende kleuren gaan samen met duurzaamheid en halen het beste in jezelf naar boven. Dit vind je allemaal terug in het van oorsprong Franse merk Boho!

 

Het merk Boho

Boho is opgericht met het idee dat natuurlijke make-up betaalbaar, toegankelijk en niet saai hoeft te zijn. Om de gedachte dat duurzame producten op biologische basis altijd duur moeten zijn, voor eens en voor altijd uit de weg ruimen. Wanneer je een product van Boho koopt draag je ook bij aan de duurzaamheid van de wereld. 

 

Natuurlijke make-up 

Alle producten van Boho zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. De gecertificeerde biologische producten zijn samengesteld uit ingrediënten die uit hernieuwbare bronnen komen en verwerkt zijn volgens milieuvriendelijke processen. De geur van de Boho make-up wordt gevormd door essentiële oliën van grapefruit en vanille. Niet alleen bij de ontwikkeling van de producten wordt rekening gehouden met het milieu maar ook bij de verpakkingen van de producten.

De producten van Boho zijn:

  • Vrij van parabenen
  • Vrij van siliconen
  • Vrij van dierproeven

Boho make up

Het brede assortiment van Boho bestaat uit make- up in een tal van verschillend kleuren en veganistische make up kwasten. Met de make-up kan je de mooiste looks creëren en een tal van combinaties maken.

 

Natuurlijke nagellak van Boho 

De nagellakjes van Boho zijn verrijkt met 67.5% tot 73.5% aan natuurlijke ingrediënt. Dit betekend dat de nagellak zacht is voor de nagel, je een super mooie kleur krijgt en tegelijkertijd worden je nagels verzorgt. De nagellak is vrij van schadelijke stoffen die jij niet op je nagels wilt. Bovendien is de nagellak vegan! 

 

Gezichtsmake-up van Boho

Boho heeft een uitgebreid assortiment aan gezichtsproducten. Wanneer je last hebt van oneffenheden dan is Boho concealer het perfect middel om deze te camoufleren. Wanneer je nog meer dekking wilt kan je gebruik maken van de Boho Compact Poeder, de poeder is snel en eenvoudig aan te brengen met de vegan poederkwast. Wanneer je je lippen ook nog een kleur wilt geven kan je kiezen voor één van de natuurlijke lippenstiften van Boho.

Om je look helemaal af te maken kan je natuurlijk gebruik maken van de oog make-up van Boho. Zo vind je in het brede assortiment verschillende mascara’s en oogschaduw kleurtjes.

 

Voordelig Boho make up kopen doe je online op Drogist.nl

Op zoek naar natuurlijke make-up? Die ook nog eens betaalbaar is? Bestel dan snel jouw favoriete Boho producten online op Drogist.nl en profiteer van gratis verzending boven de €20.00. Wanneer je vandaag voor 20:00 besteld, heb je de producten morgen in huis! Drogist.nl jouw online drogist.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Boho online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Boho, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Boho bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Boho te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Boho producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Boho.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.