Terug

Idyl Kinderparacetamol Zetpil 10 zetpillen

Met pijnstillende en koorstverlagende werking

Idyl | Inhoud: 10 zetpillen
Idyl Kinderparacetamol Zetpil 10 zetpillen
2,25
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Idyl Kinderparacetamol Zetpil 10 zetpillen

Idyl Kinderparacetamol behoort tot de groep van geneesmiddelen met een pijnstillende en koortsverlagende werking. Paracetamol wordt gebruikt bij symptomatische behandeling van milde tot matige pijn en/of koorts.

 

Dosering
Leeftijd vanaf 3 maanden. Gewicht 3,0 - 5,5 kg: Dosis (zetpil): 60 mg. Maximaal aantal: 2 - 3 zetpillen per dag*. Wanneer de symptomen van pijn en/of koorts weer opkomen, kan toediening herhaald worden. Echter, niet vaker toedienen dan om de 6 uur. De zetpil met de punt naar voren in de anus brengen. Indien u de punt van de zetpil bevochtigt met wat water vergemakkelijkt dit het naar binnen brengen van de zetpil. 

 

Samenstelling
Werkzame stof: Eén zetpil bevat 60 mg paracetamol. Hulpstoffen: Colloïdaal watervrij siliciumdioxide, hard vet (Witepsol H 15).

 

Waarschuwingen

Niet gebruiken in combinatie met andere paracetamol bevattende producten. De aangegeven dosering niet overschrijden. Bij kinderen tot 4 jaar wordt gebruik over een periode langer dan 2 dagen ontraden. Bij kinderen ouder dan 4 jaar niet langer gebruiken dan 14 dagen. Als de pijn langer dan 5 dagen of de koorts langer dan 3 dagen aanhoudt of erger wordt, of als er zich andere verschijnselen voordoen, dient de behandeling te worden gestopt en een arts te worden geraadpleegd. De effectieve dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 60 mg/kg/dag (tot 2 g/dag) in de volgende situaties: Milde tot matige leverinsufficiëntie, Syndroom van Gilbert (familiaire niet-hemolytische geelzucht), Uitdroging en Chronische ondervoeding. Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter. Let op! Bij dit product kan een dosering op gewicht van toepassing zijn, kijk dit na in de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Niet gebruiken als je allergisch bent voor een van de stoffen in dit geneesmiddel.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Idyl bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Idyl Kinderparacetamol Zetpil 10 zetpillen uit de categorie paracetamol voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8717275028982

Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.