Terug

HG Schoorsteenreiniger

Verwijdert gemakkelijk roet van de schoorsteen

HG | Inhoud:
HG  Schoorsteenreiniger
8,39
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

HG Schoorsteenreiniger

HG Schoorsteenreiniger verwijdert op zeer gemakkelijke wijze roet en teer in de schoorsteen. Hiermee wordt een schoorsteenbrand voorkomen, bevordert het de schoorsteentrek en houdt het tevens de vuurplaats schoner. Veel branden in huis ontstaan doordat de open haard, de allesbrander en het schoorsteenkanaal vervuilen door roetaanslag. De teer- en roetaanslag in de schoorsteen wordt veroorzaakt door onverbrande deeltjes die zich hechten aan de wand van het stookkanaal. Dit gebeurt bij het stoken van houtkachels, oliekachels, openhaarden, allesbranders of kolengestookte kachels. Door aangroei van roet ontstaat er een aanslag die zeer brandbaar is. Door gebruik van deze schoorsteenveegpoeder komen er dampen vrij die deze aanslag verwijdert.

  • Reinigt het schoorsteenkanaal, open haard en allesbrander
  • Voorkomt schoorsteenbrand
  • Bevordert de schoorsteentrek

Gebruik

Volg onderstaande stappen om roetaanslag en teer gemakkelijk en snel uit schoorstenen te verwijderen met HG schoorsteenveegpoeder:

  1. Zorg dat het vuur in de openhaard of allesbrander stevig brandt. 
  2. Gebruik de binnenkant van de dop als maatbeker. Vul deze met schoorsteenveegpoeder tot maatring 40 ml. Dit staat gelijk aan ongeveer 2 eetlepels. 
  3. Werp of strooi vervolgens de HG schoorsteenveegpoeder in het vuur. 
  4. Het product doet daarna de rest.
  5. Roet aangroei in het schoorsteenkanaal wordt voorkomen indien na viermaal branden van de haard de behandeling wordt herhaald.

Waarschuwingen

Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Draag oogbescherming. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddelijk een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Pot rechtop vervoeren en bewaren. 


Bij Drogist.nl Kun je alles van HG bestellen tegen lage prijzen. Bestel online HG Schoorsteenreiniger uit de categorie overig voor 21:30 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8711577008048, 8711577027124
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.