Terug

Hanoju Bio afa klamath alga usda 250mg 500st

De uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten maakt de alg uit het bergmeer in Oregon tot een zeer speciaal levensmiddel.

Hanoju | Inhoud: 500st
Hanoju Bio afa klamath alga usda 250mg 500st
79,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Dit product wordt gratis verzonden!
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Hanoju Bio afa klamath alga usda 250mg 500st

 

Ten noorden van Californië, in het westen van de Verenigde Staten, ligt Oregon, de 33e staat van de VS. In het zuiden van Oregon leven de Klamath. Deze Indiaanse stam spreekt een eigen taal die net als het volk ook Klamath heet.

Op een kleine 100 kilometer van de grens met de beroemde Golden State ( = bijnaam van Californië ) ligt op 1500 meter hoogte het Klamath Lake, een 360 vierkante kilometer groot meer. Nu zo’n 7000 jaar geleden was er een enorme explosie van een vulkaan. Tot op de dag van vandaag stroomt per jaar 100.000 ton vruchtbare vulkanische as vanuit het kratermeer via 17 beken en rivieren in het Klamathmeer. In dit gebied vind je bijvoorbeeld de zeldzame Witkopadelaar.

In dit ongerepte gebied met ideale klimatologische omstandigheden ( de temperaturen liggen tussen 30 graden plus in de zomer en 45 graden onder nul in de winter ) zijn er zeer goede groeiomstandigheden voor heel bijzonder natuurlijk product, een unieke plant met een overvloed aan ingrediënten. Dit gebied is de thuisbasis van de wilde, blauwgroene alg, de "Aphanizomenon flos aquae” ook wel AFA alg. Het wordt aangeduid als het levensmiddel dat wereldwijd de meeste voedingsstoffen bevat.

De uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten maakt de alg uit het bergmeer in Oregon tot een zeer speciaal levensmiddel. Runderlever wordt beschouwd als de voornaamste bron van vitamine B 12, belangrijk voor ons bloed. In de blauw-groene algen bevind zich twee tot drie keer zo veel als in runderlever! Artsen leren vroeg in hun studie over het belang van de aminozuren voor lichaam. Alle essentiële aminozuren zijn aanwezig in de AFA alg. Ook mineralen zijn volop aanwezig in de alg, waaronder ook het meervoudig onverzadigde Alpha-linoleenzuur.

Algen zijn altijd een integraal onderdeel geweest van de voeding voor mensen die vlakbij zee wonen. Algen leveren 90% van de totale zuurstofproductie. Ze zijn overal, in elke druppel water en elk stukje vruchtbare grond. In de zomer, wanneer de bloemen van de AFA algen op hun hoogtepunt zijn, worden ze geoogst. Elk jaar groeit ongeveer 100.000 ton van deze plant in het zoetwatermeer. Het is belangrijk de natuurlijke inhoudsstoffen te behouden. Dit wordt gedaan door behoedzaam te drogen. Zo blijven alle stoffen behouden, De algen worden niet ingevroren, het invriesproces zou belangrijke onderdelen vernietigen. De AFA-algen tabletten bevatten geen additieven. De 100% in het wild groeiende algen worden met alle voorzichtigheid verwerkt tot een heel bijzonder en natuurlijk eindproduct.

Samenstelling 1 tablet
250 mg Aphanizomenon flos aquae

Gebruiksaanwijzing
Neem tweemaal daags twee tot zes tabletten met voldoende vloeistof: het beste een half uur voor de maaltijd.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Hanoju bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Hanoju Bio afa klamath alga usda 250mg 500st uit de categorie voedingssupplement voor 17:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8718164782817, 8718164785283
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.