Terug

Betadine Desinfecterende Zalfgazen 50st

Betadine Desinfectiezalfgaas is een wondgaas geïmpregneerd met Betadine Zalf.

Betadine | Inhoud: 50st
Betadine Desinfecterende Zalfgazen 50st
99,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Dit product wordt gratis verzonden!
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Betadine Desinfecterende Zalfgazen 50st

Betadine Desinfectiezalfgaas is een wondgaas geïmpregneerd met Betadine Zalf. Betadine Desinfectiezalfgaas heeft hierdoor dus ook een desinfecterende werking. Het desinfectiezalfgaas kan gebruikt worden voor het reinigen, behandelen of het voorkomen van infecties van oppervlakkige brand-, snij- of schaafwonden.

Gebruik
Spoel de wond eerst goed uit met water en gebruik eventueel Betadine om te desinfecteren. Dep de wond en het gebied eromheen voorzichtig droog met een steriel gaasje of doek. Breng het desinfectiezalfgaas aan op de wond. Dek vervolgens af met een verband of grote pleister. Verwissel het desinfectiezalfgaas en verband dagelijks. Raadpleeg bij twijfel en zwaar geïnfecteerde wonden altijd uw (behandelend) arts. Betadine Desinfectiezalfgazen niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.

Let op!
Betadine Desinfectiezalfgaas is een medisch hulpmiddel.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Betadine bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Betadine Desinfecterende Zalfgazen 50st uit de categorie snij & schaafwond voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8712207039142

Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.