Terug

Articare Coldspray 200ml

Na het ontstaan van blessures, wordt vaak koudetherapie toegepast om onmiddellijk de zwelling te minimaliseren en de pijn te verzachten.

Articare | Inhoud: 200ml
Articare Coldspray 200ml
9,73
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Articare Coldspray 200ml

Na het ontstaan van blessures, wordt vaak koudetherapie toegepast om onmiddellijk de zwelling te minimaliseren en de pijn te verzachten. Articare Cold Spray is uitermate geschikt voor het toepassen van derge- lijke koudetherapie.

Eigenschappen en functie:
Articare Cold Spray is speciaal ontwikkeld voor de directe koeling van de huid. De spray verlicht onmiddellijk de pijn. Articare Cold Spray is niet toxisch en heeft geen farmacologische effecten. Om bevriezing van de huid te voorkomen, wordt aangeraden Articare Cold Spray minimaal 15 cm van de te behandelen plek, met enkele korte pompstoten op de huid te spuiten. Articare Coldspray bevat geen CFK’s maar een propaan/butaan drijfgas dat niet schadelijk is voor de ozonlaag.
De spray is zeker 3 jaar houdbaar.

Toepassing:
• voor gebruik bij alle blessures en ziektebeelden waarvoor koude- therapie wordt aanbevolen zoals kneuzingen, verstuikingen en distorsies


Contra-indicaties:
Articare Cold Spray niet gebruiken bij open wonden, verbrandingen en in de buurt van de ogen en slijmvliezen.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Articare bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Articare Coldspray 200ml uit de categorie ehbo voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 4042809078855
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.