Terug

Amiqure Hond stress 120tab

Net als mensen en andere dieren, hebben ook honden wel eens last van stress of spanning.

Amiqure | Inhoud: 120tab
Amiqure Hond stress 120tab
16,50
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Amiqure Hond stress 120tab

 

Net als mensen en andere dieren, hebben ook honden wel eens last van stress of spanning. Stress kan het resultaat zijn van een belangrijke verandering of een chronisch gebrek aan zekerheid. Zo kunnen honden bijvoorbeeld gestresst raken door reizen, lawaai en bij verblijf in een kennel. Angst voor lawaai is veel voorkomende vorm. Angst voor afzondering kan leiden tot zelfverminking, vernielzucht en vervuiling. Langdurige stress kan zelfs het immuunsysteem van een hond aantasten en leiden tot gezondheids- en gedragsproblemen (bijvoorbeeld: blaffen, vernielzucht, onzindelijkheid en agressiviteit).

Ook een schokkende belevenis kan de oorzaak zijn van een gedragsverandering bij de hond, te denken valt aan bijvoorbeeld aan vuurwerk, gevecht met andere hond of mishandeling. Maar ook het niet goed gesocialiseerd zijn tijdens de puppy periode kan gedragsproblemen veroorzaken.

Het is dan voor de hond en mensen belangrijk de hond weer in balans te brengen.

Om stress reacties op de lange termijn, maar zeker ook op de korte termijn, weg te nemen is amiQure-bij Stress ontwikkeld. Belangrijk om te weten is datamiQure-bij Stress kalmeert zonder te versuffen, niet verslavend werkt en daardoor langdurig kan worden gebruikt.

Toepassingen bij problemen als: aanpassing, acceptatie (bijv. nieuw huisdier), agressief gedrag (uitvallen, grauwen), angst, hyperactiviteit, nervositeit, onverdraagzaamheid, reizen, spanning, stress, vernielzucht en vuurwerk.

Werkingsmechanisme:  net als de overige amiQure producten is de stressformule opgebouwd uit een Multi-action systeem, volledig gericht op het zenuwstelsel van de hond.

InhoudsstofFunctie
Withania extract, Foliumzuur, Vit. B6 vermindert angst
Valeriaan extract ontspant en geeft rust
Magnesium ontkrampt de spieren

Gebruik: Voor normaal langdurig gebruik, dagelijks 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Voor preventief gebruik bijvoorbeeld bij reizen, liefst 5 a 7 dagen voor aanvang starten met toediening.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Amiqure bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Amiqure Hond stress 120tab uit de categorie honden voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8717399580243
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.