Terug

Amiqure Hond Soepele Gewrichten 90tb

Diervriendelijk alternatief te zijn voor zware pijnstillers als NSAID’s (o.m. Rimadyl, Metacam, Cortaphen, Ibuprofen) en ontstekingsremmers als corticosteroïden (o.a. Prednison, Prednisolon).
Amiqure | Inhoud: 90tb
Amiqure Hond Soepele Gewrichten 90tb
19,09
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Amiqure Hond Soepele Gewrichten 90tb

 

Aandoeningen van botten, gewrichten en de wervelkolom komt bij ongeveer 10% van alle honden voor. Vanwege de pijn waarmee gewrichtsproblemen veelal gepaard gaan, wordt de kwaliteit van het leven voor de hond behoorlijk aangetast. Gewrichtsproblemen komen niet alleen voor bij oudere en (te) zware honden, maar ook bij jongere honden. Heupdysplasie is hiervan een berucht voorbeeld. Gewrichtsklachten kunnen het gevolg zijn van een trauma, slechte voeding, erfelijke aanleg, ouderdom en slechte leefomstandigheden.

De meest voorkomende gewrichtsaandoeningen zijn:

  • Artritis is een ontsteking van de gewrichten, herkenbaar aan opgezette gewrichten, moeite met lopen en kreupelheid. Traumatische artritis wordt veroorzaakt door een blessure aan het gewricht (bijv. door een ongeval of overbelasting).
  • Artrose (osteoartritis) is een voortschrijdende, zeer pijnlijke ziekte, die een of meerdere gewrichten kan treffen en waarbij het kraakbeen is versleten.
  • Groeipijn (enostosis): een te snelle groei van de botten, waarbij opgehoopt bloed in het bot voor pijn zorgt.
  • Heup- en elleboogdysplasie zijn het gevolg van erfelijke ontwikkelingsstoornissen, waarbij deze gewrichten afwijkend gevormd zijn.
  • Spondylose: een verstijving van tussenwervelgewrichten (in de rug) door vorming van botweefsel.  

Opvallende uiterlijke kenmerken zijn o.a.: het moeite hebben met opstaan (vooral ´s ochtends), niet meer (zo makkelijk) op- of aflopen van een trap, niet meer achter de stok of bal aan rennen, mank lopen na inspanningen of bij vochtig weer, achterblijven bij het uitlaten of zelfs ineenkrimpen bij aanraking.

De reguliere aanpak bestaat veelal uit toedienen van zware pijnstillers of ontstekingsremmers (NSAID’s en corticosteroïden als Rimadyl, Metacam, Cortaphen, Previcox en Prednison). Helaas kunnen dit soort middelen (ernstige) bijwerkingen veroorzaken (zie FAQ’s). Een operatie is niet altijd geschikt of kan te kostbaar zijn.

Premium voer verrijkt met nutriënten als glucosamine of chondroïtine, bevat te lage hoeveelheden om effectief te zijn bij serieuze problemen. Ook kunnen bijv. plantenextracten vanwege het productieproces niet effectief worden toegevoegd.

In de praktijk heeft amiQure-Mobility bewezen een uitstekend en diervriendelijk alternatief te zijn voor zware pijnstillers als NSAID’s (o.m. Rimadyl, Metacam, Cortaphen, Ibuprofen) en ontstekingsremmers als corticosteroïden (o.a. Prednison, Prednisolon).

Een evaluatiestudie onder 44 hondenbezitters, toonde aan dat maar liefst 86% van de met amiQure behandelde honden er (veel) beter aan toe was na 6 weken. De honden waren bovendien veel vitaler en hadden weer zichtbaar plezier.

Toepassingen bij: artritis,artrose (osteoartritis, versleten kraakbeen), heupdysplasie (HD), elleboogdysplasie (ED), groeipijn (enostosis), spondylose, stramme gewrichten.

Werkingsmechanisme: net als de overige amiQure producten is de gewrichtsformule opgebouwd uit een Multi-Action systeem, welke het gewrichtsprobleem op meerdere punten aanpakt.
 

Inhoudsstof Functie
Glucosamine HCl
co-factoren: Vit. B6, Boron, Koper, Mangaan, Selenium
herstel en aanmaak van kraakbeen
Salix alba (natuurlijke aspirine) verlicht de pijn
Harpagophytum (Duivelsklauw) remt ontstekingen


Gebruik: dagelijks 1 tablet per 7,5 kg lichaamsgewicht. Afhankelijk van de ernst van de aandoening duurt het minimaal een maand voordat verbeteringen kunnen worden waargenomen. Na verloop van tijd kan de dosering worden gehalveerd. De tabletten zijn deelbaar.

Indien de conditie van de hond duidelijk is verbeterd, doordat pijn en ontsteking zijn weggenomen (meestal na 6 tot 8 weken) kan worden overgegaan op amiQure-Glucosamine Big Size. Eventueel kan naar eigen inzicht en afhankelijk van de conditie van de hond, een combinatie van beide gegeven worden, waarbij de dosering van amiQure-Mobility is gehalveerd.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Amiqure bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Amiqure Hond Soepele Gewrichten 90tb uit de categorie honden voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8717399580250
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.