Louis Widmer Skin Appeal voor de onzuivere huid

Veel mensen, waar jij wellicht er één van bent, hebben (wel eens) last van een onzuivere en/of vette huid. Overtollig talg verstopt de poriën, laat je huid glimmen en zorgt voor nóg meer onzuiverheden. Het wordt tijd om daar iets aan te doen, en dat kan met de Louis Widmer Skin Appeal lijn. Een prettige verzorgingslijn, speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid!

 

Voor een schone, gezonde en zuivere huid is het belangrijk om je huid systematisch te verzorgen. Met de producten uit de Louis Widmer Skin Appeal lijn behandel je je huid vier tot acht weken lang met een verbluffend resultaat! In het onderstaande bericht leggen we graag uit hoe je binnen een aantal stappen aan een stralende huid komt!

 

Stap 1: Het reinigen van de huid

Je begint vanzelfsprekend met stap 1; het reinigen van de huid. Verwijder de onzuiverheden en het overtollige talg van de huid met de Skin Appeal producten. Louis Widmer heeft hiervoor twee geschikte reinigingsproducten. Je kan kiezen voor de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse. Een zuiverende, alcoholvrije reinigingsmousse waarbij de huid optimaal wordt gereinigd en talg wordt verwijderd. Tevens zorgt de mousse ervoor dat de vorming van mee eters afneemt, waardoor de kans op puisten ook verminderd.

 

Hoe te gebruiken:

De Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse breng je aan op een vochtige huid. Masseer de mousse licht in en spoel vervolgens af met voldoende water.

 

De andere keuze is de Louis Widmer Skin Appeal Peeling. Een mooi product wat bestaat uit een peeling en fruitzuren. De huid wordt bij het gebruik van de peeling weer glad gemaakt, intens gereinigd en gehydrateerd. De structuur van de huid zal er direct een stuk beter uit zien!

 

Hoe te gebruiken:

De Louis Widmer Skin Appeal Peeling breng je in ronddraaiende bewegingen aan op een vochtige huid. De peeling laat je kort intrekken om vervolgens af te spoelen met voldoende water.

Stap 2: Het zuiveren van de huid

Na de eerste stap ga je door met stap 2; het zuiveren van de huid. Je verfrist de huid met de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Tonique, een bijpassend product van de eerder genoemde Skin Appeal Lipo Sol Mousse. Het is een milde tonic die de huid niet uitdroogt, maar juist hydrateert en verzacht. De tonic heeft een antibacteriële werking, wat vanzelfsprekend bijdraagt aan de vermindering van onzuiverheden.

 

Hoe te gebruiken:

De Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Tonique breng je aan na het gebruik van de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse. Breng een kleine hoeveelheid van de tonic aan op een wattenschijfje en wrijf over je gezicht.

 

Stap 3: Het verzorgen van de huid

De laatste stap is stap 3; het verzorgen van de huid. Na het intens reinigen van de huid is het nu tijd om verzorgende producten aan te brengen. Wederom heeft de Louis Widmer Skin Appeal lijn meerdere producten ter verzorging van de onzuivere huid. De keuze is aan jou welk product het beste bij jouw wensen en behoeften past. We lichten de producten kort toe:

 

De Louis Widmer Skin Appeal Acne Lotion is een dag- en nachtverzorging. Het is een matterende, lichte emulsie die er voor zorgt dat de huid geen terugval van onzuiverheden krijgt. Het is wederom een antibacterieel product, geschikt voor de onzuivere en vette huid.

 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Gel. Een prettig product wat snel intrekt en een doeltreffende werking heeft tegen verstopte poriën. De gel is wederom antibacterieel wat mee eters doet voorkomen.

 

Wanneer je last hebt van puisten en/of mee eters is de Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick een aanrader. Dit handzame product is handig in het gebruik en neem je gemakkelijk overal mee naar toe. De stick droogt puistjes uit en zorgt er voor dat zwarte puntjes geen schijn van kans hebben.

 

Wil je liever, naast een goede dag en nacht verzorging, ook de puisten en mee-eters verbergen? Gebruik de Louis Widmer Skin Appeal Coverstick voor optimaal resultaat. De correctiestick camoufleert moeiteloos onzuiverheden in het gezicht zonder dat het de poriën verstopt. Een verzachtende coverstick met een verzorgende en corrigerende werking. De Louis Widmer stick is verkrijgbaar in 2 kleuren.


Wanneer je bovenstaande producten frequent gebruikt gedurende 4 tot 8 weken zal het resultaat verbluffend zijn. De effectieve Louis Widmer Skin Appeal lijn werkt effectief bij een onzuivere, vette huid. Probeer het zelf!

 

Louis Widmer Skin Appeal online bestellen

Ben je benieuwd naar de verzorgende producten uit deze speciale lijn van Louis Widmer? Bestel jouw Louis Widmer Skin Appeal producten gemakkelijk en snel op Drogist.nl. Voor 17:00 besteld de volgende dag al in huis. Profiteer van gratis verzending boven de €20,-! Heb je nog vragen hebben omtrent het gebruik of het kiezen van de juiste producten? Stuur gerust een e-mail of stel je vraag telefonisch of via de chat. Onze gekwalificeerde klantenservice staat je tijdens kantooruren graag te woord!

Terug naar overzicht

Zomergist of pityriasis versicolor behandelen

10 juni 2024 - Heb je in de zomer vlekjes op je gezicht, hals of borst die ander van kleur zijn dan de rest van je huid? Dan is dit misschien pityriasis versicolor oftewel zomergist. Wat kun je hiertegen doen? Je leest het in deze blog.   Van zomergist kun je een tijdje last hebben. Gelukkig verdwijnt het meestal weer vanzelf. Het kan wel weer terugkomen:...
Lees verder

Roos in haar? Kies een goede anti-roosshampoo!

3 juni 2024 - Heb je veel kleine, witte schilfers op je hoofd? Dan heb je mogelijk last van roos. Gelukkig valt hier iets tegen te doen. Gebruik anti-roosshampoo! Wij noemen twee goede anti-roosshampoos: die van Resdan Forte en Louis Widmer.   Het hebben van roos kan vervelend zijn. Soms jeukt de huid van je hoofd. Gelukkig kan roos geen kwaad. Het is ook...
Lees verder

Gezond eten tijdens de zwangerschap

29 mei 2024 - Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Dan is het extra belangrijk om op je voeding te letten. Eet gezond en slik vitamine D en foliumzuur. Om voedselinfecties en andere risico’s te voorkomen, kun je bepaalde voedingsmiddelen het beste mijden. Lees hier alles over gezond eten tijdens de zwangerschap en daarvoor.   Gezond eten tijdens de...
Lees verder

Darmfunctie Complex van Wapiti ondersteunt natuurlijke stoelgang

27 mei 2024 - Een gezonde stoelgang is belangrijk. Hoe zorg je daarvoor? Lees hier onze tips. Soms kun je wat extra ondersteuning gebruiken. Het Darmfunctie Complex van Wapiti ondersteunt een natuurlijke stoelgang. Het bevat senna en vuilboom, kruiden die de darmfunctie helpen te behouden.*   Een gezonde stoelgang heeft te maken met je spijsvertering....
Lees verder

Stralend van binnenuit: ontdek vijf supplementen voor uiterlijke schoonheid

22 mei 2024 - Het beste recept voor echte schoonheid is je goed voelen. En dat begint natuurlijk met een gezonde en evenwichtige voeding, voldoende beweging en lekker in je vel zitten. Het is dus eigenlijk net zo simpel als het klinkt: uiterlijke schoonheid kun je van binnenuit creëren.   Vitaminen en supplementen  Als jij je lichaam van binnenuit goed...
Lees verder

Broekje tegen schurende benen nodig? Vind jouw ideale damesfietsbroek!

13 mei 2024 - Als de zon volop schijnt, is dit wellicht hét moment om een rok of jurk uit je kast te trekken. Eén minpuntje: draag je een rok, dan gaan je bovenbenen misschien tegen elkaar aan schuren. Combineer je rok daarom met een damesfietsbroek of lange onderbroek.   Als het warm is, houdt je lichaam soms extra vocht vast. Je bovenbenen kunnen dan...
Lees verder

Dit wist je nog niet over collageen

6 mei 2024 - Collageen wordt wel gebruikt voor behoud van stevigheid en elasticiteit van de huid. Wist je dat er soms risotto’s en soepen worden bereid met collageen? En heb je weleens gehoord van ‘Vegan Collageen Builder’, als veganistisch alternatief?   Collageen is een eiwitvorm die we onder meer terugvinden in het bindweefsel van onze huid. Na...
Lees verder

Menstruatieondergoed geeft veel comfort én voorkomt afval

1 mei 2024 - Steeds meer vrouwen kiezen voor het dragen van menstruatieondergoed. Ben jij hier ook al op overgestapt? Het dragen van een menstruatiebroekje heeft veel voordelen. Het is een duurzame en comfortabele optie. Maandverband en tampons heb je niet meer nodig. Dat scheelt naast gedoe ook heel wat afval!   Dankzij een menstruatiebroekje hoef je je...
Lees verder

Alles wat je moet weten over verantwoord zonnen!

29 april 2024 - Wat is SPF? Wat is het verschil tussen UVA- en UVB-straling? En wat zijn de gevolgen? In deze blog geven we je antwoord op al deze vragen en vertellen we je hoe jij verantwoord kan genieten van de mooie zomerse dagen.    Wat houdt SPF in?  SPF staat voor Sun Protection Factor. Op verpakkingen staat vaak SPF30 of SPF50. Simpel gezegd drukt...
Lees verder

Wat kun je doen tegen een droge mond?

18 april 2024 - Het kan heel vervelend zijn: een droge mond. Je kunt dit krijgen als gevolg van een verminderde speekselproductie. Xerostomie noemen we dit. Hoe ontstaat een droge mond en wat kun je hiertegen doen?   Je mond voelt droog en plakkerig aan. Misschien voelt je tong ruw en branderig aan en heb je een onaangename smaak in je mond. Praten gaat iets...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.